Dixon – Vår mest populära Teddy

11 maj, 2012 av Josefine Lämna en kommentar »

Dixon är nallen som alla vill ha. Vi har sedan starten av Nalleriet.se haft nallen Dixon i vårt sortiment och har inga planer på plocka honom ur lager än på ett bra tag.
Dixon ser ut precis så som man kan förvänta sig att en Teddynalle ska se ut. Han är kramvänlig, lagom stor och alldeles alldeles underbar…

Det enda bekymret med nallen Dixon är att hans namn kan vara lite trixigt att uttala, speciellt om man precis lärt sig talets konst eller har tappat framtänderna som tandfen sedan bytt ut emot en guldtia. Men tänka sig, det brukar gå bra ändå! Dikfon, Disson, Diffon varianterna är flera har vi förstått, lika för alla är att man älskar sin bruna nalle väldigt mycket. Vi på Nalleriet får ibland rapporter om att Dixon har följt med sin lilla ägare till fritids, tandläkare, semesterresan och vissa påstår till och med att Dixon följer med dem ÖVERALLT. Det finns de som säger att vardagen inte fungerar utan Dixon, och vi tror på dem. För han är bara för “go’e” den där teddyn!
Ivår familj har det blivit en tradition att ge bort Dixon i present till nyfödda eller i doppresent, alltid lika uppskattat!

Annonser

Kommentering avstängd.