Tävla om en värmenalle

8 mars, 2011 av Nicklas Lämna en kommentar »

Nytt på Nalleriet är våra Värmenallar som du värmer i Micron.

  

http://www.nalleriet.se/26-mikrovarmda-gosedjur

Fram till Söndagen den 13:e Mars så tävlar vi ut en valfri värmenalle som vinnaren får välja fritt.
Du tävlar genom att Gilla Nalleriet.se på facebook och vill du öka dina chanser så kan du tipsa om Nalleriet.se på din blogg eller facebooksida. Lämna gärna en kommentar här på bloggen eller på vår facebooksida  så att vi vet att du tävlar om en valfri värmenalle. Skriv att du har gillat, bloggat, delat om du har gjort alla tre grejerna.

Annonser

3 kommentarer

 1. Marika skriver:

  Självklart delar vi med länken och bloggar om det på hemsidan! Älskar min vetekudde så varför inte komplettera samlingen med en värmande nalle också?

 2. Irina skriver:

  jag gillar er på facebook och har tipsat om er på min blogg! 😀 när min pojkvän fick axeln ur led för fjärde gången och var ledsen och orolig för det såg jag till att en oväntad Miranda-nalle kom hem till honom från er 🙂 mycket bra!

 3. Carola Lundin skriver:

  Så där ja, nu har jag delat med mig av er länk på min FB-sida.
  “Gilla” r er gör jag redan sedan tidigare 😉
  Har beställt ett par stycken Miranda-nallar från er ett par gånger och jag måste bara få säga att ni har ett bra utbud, bra priser och bra service. 🙂
  Så nu tänkte jag även ta chansen att vinna en gosig varm nalle från er! 😀