Wild Republic

26 augusti, 2013 av Josefine Lämna en kommentar »

Nu är sommaren över och på Nalleriet jobbar vi nu hårt med att lägga upp alla nyheter som bokstavligen kastas in på lagret. Vi hoppar över och runt kartonger, fotar, skriver och kelar med nya mjuka nallar (sistnämnda sker lite sådär i smyg när ingen ser 😉 )

Först ut bland nyheterna är ett helt nytt märke som vi är sååå glada över att kunna erbjuda er.
Säg hej och välkommen till Wild Republic!

Vi har länge letat efter någon som kan leverera oss verklighetstrogna mjuka djur. Och då inte bara en liten ko här och ett litet lejon där utan med bredd på sortimentet.
Så ni kan ju gissa hur glada vi blev när vi hittade Wild Republic! De har en enorm bredd där MÅNGA olika djur finns representerade. Djuren är väldans verklighetstrogna och Wild Republic gör ständiga uppdateringar för att finslipa utseendet på alla djuren. Efter att fått massor av information av deras goa säljare Jenny kunde vi dessutom känna oss säkra på att alla mjukisdjuren från Wild Republic är av hög standard tillverkningsmässigt, säkra, giftfria och alldeles alldeles perfekta!
Det gör ju inte saken sämre att Wild Republic i egen regi driver ett hem för underprivilegierade flickor/kvinnor, Abhayabala, i Indien. Där har man skapat en trygg hemmamiljö för flickorna och hjälper dem med utbildning och ger dem en god start på sitt vidare liv. Wild Republic är även involverade i djurhemmet Panmana Asramam i Indien. Där har man skapat en naturlig miljö för att kunna rädda och rehabilitera vilda djur. Något som ligger dem lite extra varmt om hjärtat då dessa djur är avbildade i företagets sortiment. Veterinärer och djurskötare bor på området och målet är att tankarna om att hjälpa och bevara djurarter ska sprida sig till lokalbefolkningen.

Eftersom Wild Republic har så oerhört många olika djurarter har vi börjat med att ta in en del av dessa och kommer successivt att utöka sortimentet. Hör gärna av dig om du saknar någon viss djurart! Kika på de djur vi har hemma just nu här.


Goa nallar och mjukisdjur till både barn och vuxna!

Annonser

Kommentering avstängd.